Livrarea produsului

Imediat după finalizarea comenzii, vei fi contact în cel mult 15 minute de un membru al echipei Dugheana de Printuri pentru confirmarea acesteia. După confirmarea comenzii, vei primi un e-mail cu toate detaliile comenzii, precum și data estimativă a livrării.

În cazul în care dorești să modifici sau să anulezi comanda deja finalizată, ne poți contacta telefonic pentru a face modificările dorite. Te rugăm să iei în considerare în momentul modificării sau anulării stadiul comenzii: în cazul în care comanda este deja în curs de livrare, aceasta nu mai poate fi modificată sau anulată.

În momentul înregistrării comenzii, poți opta pentru modalitatea de livrare.
Poți alege următoarele variante:
Livrare prin curier rapid: timpul de livrare pentru aceasta opțiune este de 1-2 zile lucrătoare din momentul predării coletului către curier.

Ridicare de la sediul nostru: dacă produsele pe care le-ai comandat se afla pe stoc, poți să le ridici imediat de la sediul nostru. Această opțiune este disponibila doar pentru anumite produse publicitare! Te rugăm să contactezi un membru al echipei Dugheana de Printuri pentru a afla dacă produsele solicitate pot fi ridicate din cadrul sediului Dugheana de Printuri.

Taxe livrare

Valorile afișate includ TVA. Valoarea taxei de livrare se adaugă la valoarea comenzii (totalul se generează la finalizarea comenzii). Livrare în orașul Râmnicu Sărat – GRATUIT.

Taxe curierat rapid

Livrare în țară • 0 – 300 lei – taxa de livrare 20 lei* / kg • peste 300 lei livrare gratuită*