Insigne și Ecusoane

Insignele personalizate au o largă aplicabilitate atât în scopuri de marketing în cadrul promoțiilor oferite de firma dumneavoastră, cât și în alte situații diverse, cum ar fi stimularea angajaților prin oferirea de insigne de tip angajatul lunii, angajatul anului, excelența în serviciu sau managerul anului.

Oricare ar fi destinația insignelor personalizate, prețul scăzut al acestora le fac accesibile pentru orice buget.

Caracteristicile insignelor rotunde cu ac personalizate cu imagini pe care le puteți achiziționa de la Dugheana de Printuri sunt următoarele: imagine conținând logo și text sau orice alt design grafic, corpul metalic al insignei (diametru 5,5 cm), ac de prindere și folie protectoare (pelicula lucioasă de plastic).

Datorită structurii robuste și a protecției suplimentare cu pelicula lucioasă de plastic, insignele rotunde cu ac personalizate cu imagini sunt rezistente în timp la agenții de degradare mecanici sau radiații ultraviolete.

Realizam ecusoane și legitimații personalizate la comandă. Ecusoanele pot avea orice formă și dimensiune și se realizează din materiale disponibile în diferite combinații de culori. Ecusoanele personalizate se realizează în atelierul nostru cu ajutorul tehnologiei laser. Astfel putem confecționa ecusoane de calitate, la prețuri competitive în cel mai scurt timp și fără să fim condiționați de cantitate. Confecționăm ecusoane gravate laser, personalizate cu nume, logo, sigla, sau alt text. Puteți alege ecusoane aurii cu scris negru, ecusoane argintii cu scris negru, ecusoane roșii cu scris galben, ecusoane mov cu scris alb, ecusoane negre cu scris gri, ecusoane în mai multe combinații de culori. Faptul că suntem producător de ecusoane, oferim clienților noștri un avantaj deoarece putem realiza ecusoane de orice formă. Ecusoanele pot fi dreptunghiulare, rotunde, ovale, pătrate sau decupate după contur, având o formă definită de client. Dimensiunile le alegem împreună cu beneficiarii în funcție de logo, sau de informația ce urmează a fi înscrisă pe ecusoane. Puteți opta și pentru diferite sisteme de prindere a ecusonului. Astfel puteți alege ecusoane cu ac, ecusoane cu magnet, ecusoane cu clips sau ecusoane cu lănțișor. Producem ecusoane pentru personal hotelier, ecusoane pensiuni, ecusoane restaurante, ecusoane pentru personal, ecusoane pentru evenimente, legitimații de acces, ecusoane nominale, ecusoane pentru vânzători, ecusoane consultanți, ecusoane și legitimații pentru conferințe, întruniri, etc.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *