Personalizări textile

Personalizare clasică

Fie că doriți să personalizați un singur tricou sau serii mari, vă punem la dispoziție cele mai noi metode de imprimare a textilelor – de la serigrafie la DTG (direct to garment printer) la Serigrafie în 4 culori – ca dvs. să primiți rezultatul dorit la un preț fantastic.
Suntem printre puținele firme din țară care oferim posibilitatea printării pe tricou –  fără limite de culori – absolut orice imagine.
Printarea pe tricou asigură un timp de lucru foarte rapid și o calitate excepțională.

Cum se fac tricourile personalizate?
Personalizarea tricourilor se poate face prin serigrafie sau prin printare directă cu echipament DTG.
Metoda de imprimare va fi aleasă în funcție de grafică dvs. și numărul de bucăți dorit.
În ambele cazuri se obțin culori vii cu foarte mare flexibilitate,  rezistență mare la întindere și spălări.
Tipărim pe tricouri de orice culoare și din orice material.

Prețuri personalizare tricouri:

Prețul variază în funcție de mai mulți factori: dimensiune print, număr bucăți și tipul tricoului.
Pentru oferte de preț vă rugăm să ne contactați la telefon (+40) 0724 14 24 24 sau prin e-mail: comenzi@dugheanadeprinturi.ro.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri speciale pentru materiale textile care se fixează în materialul textil cu presa termică.

Personalizre – DTG (direct to garment printer) – imprimare pe textil:

Conceput  pentru personalizări în tiraje mici și medii, printul digital pe textil este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual pentru finețea și claritatea printului. Cerneala intra în țesătură și nu lasă nicio peliculi pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin și plăcut la atingere.

Printul digital se realizează pe orice material textil cu un conținut de cel puțin 50% fibră naturală (bumbac, în, cânepa, vâscoză etc.).

Personalizam orice tip de articol: tricouri simple și polo, cămăși, hanorace, pungi din material textil sau orice alt material textil.

Personalizarea prin SERIGRAFIE:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorită costurilor mari ale matrițelor – serigrafia este rentabilă doar la cantități mari și foarte mari dar este cea mai rezistentă în timp la uzură.

Cu o rezoluție maximă de imprimare de 300 dpi, rezultatul este unul foarte bun, dar este departe de calitatea imprimării digitale, care poate ajunge la 1440 dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masă rotativa.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *