Catalog prezentare

Aceste cataloage de prezentare reprezintă o modalitate de comunicare între afacerea dumneavoastră și potențialii clienți cu volumul de informație mai mare decât în cazul unui pliant.

Toate aceste cataloage prezentare vă permit să vă prezentați mult mai bine pentru că pot conține o mulțime de informații utile și ușor accesibile pentru client și pentru dumneavoastră; acestea conțin informații generale despre firma dumneavoastră, produsele și serviciile oferite, contribuind la crearea imaginii afacerii dumneavoastră în fața potențialilor clienți.

Cataloage prezentare – reprezintă o carte de vizita detaliată a companiei sau produsului, așa că trebuie tratate cu seriozitate. Catalogul de produse și servicii reprezintă metoda de informare completă a clienților existenți și potențiali asupra produselor și serviciilor oferite de firma dumneavoastră.

Ce cuprind aceste cataloage prezentare produse de Dugheana de Printuri

În catalog se regăsesc toate produsele sau serviciile disponibile într-o anumită perioadă de timp. în catalogele de prezentare informațiile sau imaginile furnizate despre produse/servicii trebuiesc să fie detaliate și conforme cu realitatea, deoarece catalogul trebuie să ofere o imagine cât mai exactă asupra produselor/serviciilor. Din punct de vedere al design-ului acesta trebuie să fie concentrat pe produse și să permită cu ușurință citirea informației.

După definirea conținutului, se trece la realizarea graficii. Grafica unui catalog trebuie să țină cont de identitatea vizuală a firmei și trebuie să urmeze o anumită logică, care să provoace cititorul să parcurgă întreaga informație prezentată.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *