Felicitări și invitații

Invitații personalizate – fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau ai nevoie de invitații speciale pentru un eveniment deosebit din viața ta, invitațiile personalizate te ajută să le oferi persoanelor dragi informații legate de desfășurarea evenimentului.

Tipuri de invitații personalizate:

 • invitații nuntă
 • invitații botez (invitații botez băiat, invitații botez fetiță)
 • invitații banchet
 • invitații pentru majorat
 • invitații pentru zile de naștere

Atunci când vrei să îți creezi invitații personalizate perfecte, trebuie să ții cont de anumite aspecte esențiale, cum ar fi:

 • Aspectul grafic – Atunci când vorbim de designul unei invitații, putem spune că există sute, sau chiar mii de modele. Dugheana de Printuri îți oferă o gamă variată de invitații, de un rafinament deosebit și modern, care vor încânta simțurile oricărui invitat.
 • Imprimarea – Pentru că invitația să aibă un aspect elegant, aceasta trebuie să fie tipărită impecabil și acest lucru este posibil dacă apelezi la profesioniști. Poți opta pentru imprimare pe hârtie mată sau lucioasă și poți folosi diferite metode de ștanțare.
 • Textul“Cine? Ce? Când? Unde? Cum?” sunt întrebările la care trebuie să răspundă textul unei invitații (Cine? – trebuie trecute numele persoanelor care organizează evenimentul; Ce? – se oferă informații despre genul de eveniment sau ocazie; Când? – trebuie specificate data, ziua și ora desfășurării evenimentului; Unde? – trebuie precizată adresa exactă; Cum? – trebuie trecute informații cu privire la programul complet al evenimentului). În ceea ce privește textul propriu-zis, poți veni cu ideile tale sau poți lăsa acest lucru în seama noastră.
 • Ambalarea invitației – Micile detalii legate de aspect au rolul de a face diferența, tocmai din acest motiv îți recomandăm că atunci când alegi modelul invitației, să acorzi și puțin timp pentru detalii cu privire la plicul în care va fi înmânată invitația. Principalul scop al ambalării este acela de a face cea mai bună impresie în fața persoanei căreia îi este adresată invitația și de a ieși în evidență printr-o amintire memorabilă.

Felcitări

Creativitate, originalitate, un mesaj bine ales, o hârtie specială și o imprimare reușită – acestea sunt condițiile unei felicitări apreciate. Iar Dugheana de Printuri este aici pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Dacă toate acestea sunt îndeplinite, atunci rezultatul va fi unul impresionant.

OPȚIUNI PENTRU PRINT ȘI FINISARE FELICITĂRI

Felicitările sunt produse în 3 dimensiuni diferite și se printează pe hârtie de 250 g/mp:
Format închis: 1/3 din A4 , 210x100mm
Format închis: A6 , 150x105mm
Format închis: A5 , 150x210mm
Toate formatele au 1 big (o îndoitură).

CERINȚE TEHNICE FELICITăRI:

 • Grafica pentru felicitări trebuie să aibă un bleed de 3mm pe fiecare latură, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt, pentru obținerea unor rezultate optime;
 • Pentru cea mai bună calitate a imaginii, fișierul pentru print trebuie să aibă 300dpi / CMYK.
 • Formate acceptate: PDF, TIFF.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *