Idei originale într-o lume digitala.

Cel mai important lucru pentru Dugheana de printuri este clientul. Decidem împreună care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm în funcție de cerințe și de nevoi. Echipa noastră este la dispoziția ta 24 din 24.

Noi suntem răspunsul la întrebările tale. Vrei să îți dezvolți afacerea și nu știi cum să procedezi? De asta ne ocupăm noi. Vei lucra cu o echipă tânără, dinamică, pasionată de ceea ce face, atentă la fiecare detaliu care contează pentru tine. Dugheana de Printuri este o agenție de publicitate full service care își desfășoară activitatea la nivel național. Cu o echipă experimentată, Dugheana de Printuri își propune să îți ridice business-ul la cel mai înalt nivel.

Strategia
Stabilim fiecare pas împreună. Ne mobilizăm echipa să aibă o implicare 100% în proiectul tău. Ne dorim ca brandul tău să ajungă o marcă de renume de aceea calculăm fiecare mișcare. Scopul nostru este de a stimula dorințelor potențialilor clienților și formarea impresiilor pozitive în legătură cu produsul tău.

Soluția
Dacă o aveai nu ne contactai. Noi suntem SOLUȚIA ta. Suntem convinși că după o colaborare cu Dugheana de Printuri brandul tău va ajunge la nivelul pe care ți-l dorești. Dezvoltăm idei în funcție de cerințele pieței și a ultimelelor trenduri. Vrem ca împreună să ajungem la cele mai bune rezultate, cu alte cuvinte să colaborăm pentru excelență

Dugheana de Printuri vă stă la dispoziția dumneavoastră.

Poți să ne contactezi oricând de pe orice dispozitiv 24/7h prin:

Întrebări frecvente

1. Vreau doar o sigla, se poate?

Diferența dintre o agenție de branding și un om care desenează o sigla este că prima ințelege ce face și printr-o sigla aduce un aport fabulos la atracția financiara a brandului dvs. Dacă vreți doar o siglă trebuie să știți că un simplu logo are în spate un efort important de strategie și viziune asupra brandului dvs. Dacă aveți toate informațiile atunci ne apucăm de lucru, dacă nu, este bine să știți că trebuie să ne lăsați să clarificăm cu dvs viziunea și să adunăm restul de informații necesare. Avem clienți pentru care am realizat identitatea vizuală: logo, cărți de vizită, mapă de prezentare, antet astfel încât brandul lor a trecut printr-un important re-fresh de imagine.

2. Am mai multe oferte de branding. Cum pot alege dintre ele ?

Din experiența de peste zece ani pe piață, lucrând atât cu antreprenori cât și cu corporații putem spune că furnizorul cel mai util este cel care împărtășește aceleași valori și credințe cu dvs și dă dovadă de caracter. Degeaba sunt “băieți” foarte deștepți și creativi, dacă afacerea dvs nu contează pentru ei și vă folosesc doar din motive pecuniare, atunci sigur nu aveți nevoie de ei. Am văzut asta de prea multe ori, credeți-ne, e adevarat!

Prin urmare apropierea atât la propriu cât și la figurat e cel mai important criteriu urmat de raportul calitate preț. Urmează referințele. Noi avem atât scrise cât și sub forma de date de contact ale clienților cu care am lucrat și pe care vi le putem pune la dispoziție oricand. De ce? Pentru ca aparențele înșeală de multe ori și singurul barometru al tuturor lucrurilor este clientul.

3. Am un brand care nu mai performează. Cum îl pot revitaliza?

După ce înțelegem contextul de piață și strategia de brand din prezent, agenția Dugheana de Printuri are o metodologie pusă la punct în cei peste 10 ani de activitate de a reporni motoarele financiare ale brandului pe care îl dețineți. Pornim de la o analiză a competiției și a factorilor de diferențiere dintre branduri. Ulterior implementăm schimbările necesare brandului dvs. Noi vă garantam succesul și valoarea recomandărilor noastre, indiferent de problema cu care vă confruntați, de aceea vă încurajăm să solicitați o întâlnire inițială în care să putem clarifica aspectele și să vă spunem cum vă putem revitaliza brandul.

4. Lucrați în proiecte cu fonduri UE?

Deși am avut clienți care au dezvoltat cu noi proiecte din fonduri UE, considerăm că în cadrul acestor proiecte criteriul de alegere al agenției este strict legat de cost în detrimentul calității, ceea ce nu este politica noastră. Dacă totuși aveți un proiect câștigat și doriți dezvoltarea unui brand vă așteptăm la noi la birou pentru a ne cunoaște și a înțelege în primul rând obiectivele și activitățile.