Tipar & dtp

Tiparul are farmecul lui

Așa că vom avea în continuare cărți de vizită, broșuri, flyere, cataloage și postere, iar toate astea trebuie create, desenate, echilibrate, puse în pagina și pregătite pentru tipar.

Creația grafică și conceptul

Ce fel de material tipărit ai nevoie? Ce mesaj vrei sa transmiți și cui? Ce dimensiuni să aibă? Color? Când îți trebuie? Aceste întrebări sunt numai câteva dintre cele la care trebuie să răspunzi atunci când te-ai hotărât să îți faci un material tipărit. Este foarte important ca rezultatul final să servească scopului pentru care a fost creat, așadar să nu te mire grija noastră pentru toate detaliile. După câteva zile de gândire și lucru, îți vom propune mai multe variante, după caz și inspirație, din care vei alege ceea ce îți place. Apoi vom avea nevoie de texte și poze, pe care le putem scrie și face, dacă este necesar.

În cazul în care este vorba de mai multe feluri de tipărituri, designul materialelor se face de obicei urmărind o idee generală (concept) și în conformitate cu identitatea de marcă. În anumite situații nu este disponibil un manual de identitate, dar putem să alcătuim unul, de la cea mai simplă variantă, care cuprinde câteva elemente esențiale (logotip, antet, plicuri, inscripționare pe pixuri, tricouri etc) până la cea mai complexă, în care tratăm fiecare detaliu al mărcii în parte și îl explicăm în cele mai mici amănunte.

DTP & Print

Designul materialelor este doar o etapă. În final, orice creație grafică ajunge la DTP, pentru a fi pregătită de tipar. Greșelile de lucru în această fază pot compromite lucrarea, așadar este foarte important ca pregătirea pentru tipar să fie făcută cu grijă și profesionalism. În aproape 10 ani de activitate am pregătit cu succes pentru tipar mii de materiale.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Îți recomandăm să accesezi următoarele categorii:

Cărți de vizită Pliante Mape prezentare Broșuri Calendare Agende Meniuri Afișe Catalog prezentare Felicitări și invitații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *