Afișe

  • Afișe pe tipar digital: aceasta este modalitatea ideală de a printa afișe într-un tiraj mediu la preț accesibil și într-un timp foarte scurt. Din păcate, tiparul digital limitează dimensiunea afișului la maxim 330 x 480 mm. Garantăm calitate excepțională a afișelor deoarece utilizăm echipamente de producție Konica Minolta.
  • Afișe pe tipar offset: În cazul în care aveți nevoie de afișe ieftine în cantități mari tiparul offset este modalitatea ideală. Afișele realizate pe tipar offset au dimensiunea maximă 50×70 cm (finit 47×65). Pentru tipărituri de calitate ireproșabilă cu, culori perfect definite folosim tipar offset.
  • Afișe indoor format mare – plotare afișe: pentru afișe cu dimensiuni mai mari de 50×70 cm vă punem la dispoziție serviciul de print indoor de format mare. Astfel putem realiza afișe cu lățime maximă de 1m și lungime oricât de mare. Printul este rezistent UV, durabil în timp și se face la calitate fotografică, la rezoluție de 2880 x 1440 dpi pe echipamente Epson StylusPro 9890 cu Tehnologia în 9 culori UltraChrome K3. Prețul unui afiș indoor realizat cu tehnologie inkjet este mai ridicat în comparație cu printul digital sau offset.

O mare parte din campaniile de marketing, pe lângă alte elemente publicitare, necesită print de afișe. În general acestea sunt viu colorate și se prezintă în diverse forme și dimensiuni, printate pe multiple medii de printare. În comparație cu alte printuri publicitare, afișele nu au un public-țintă bine definit, ele adresându-se unui număr cât mai mare de „privitori”, motiv pentru care amplasarea lor este foarte importantă. Afișele sunt folosite pentru a scoate în evidență anumite promoții, pentru a promova un nou produs sau o întreagă gamă de produse sau doar pentru a marca locul în care se desfășoară un eveniment sau conferință.

Pentru campanii în care aveți nevoie de un număr mare de afișe, să zicem promovarea unui concert sau a unui eveniment public, este recomandat să utilizați afișe tipărite pe tipar offset. Printul offset oferă calitate la un preț redus; cu cât cantitatea tipărită este mai mare cu atât scade și prețul unitar. Astfel puteți expune afișele în cât mai multe locuri, ele fiind văzute de un public mult mai larg, ceea ce vă duce la promovarea în masă a evenimentului.

Pentru tiraje mici și medii vă recomandăm afișe pe tipar digital care au o calitate asemănătoare cu cele tipărite offset. Marele avantaj al acestei tehnologii este viteza în execuție; printul unui număr de aprox. 100 afișe durează aproximativ 1 ora. În acest caz dimensiunea este limitată la maxim 48×33 cm.

În cazul campaniilor ce necesită un număr mic de afișe (între 1 – 100 buc) propunem printul indoor. Astfel puteți realiza afișe indoor în orice dimensiune. Un alt mare avantaj al afișelor indoor este calitatea superioară a printului cu o paletă generoasă de culori, imagini clare și rezistentă UV.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *