Ecommerce

Comerțul electronic din Romania nu mai este deloc o noutate. De ce? Pentru ca provoacă piața românească la un rulaj de sute de milioane de euro anual, oferind astfel o imagine clară asupra interesului românilor vizavi de cumpărăturile online.

Cumpărăturile online cresc exponențial

Diferite studii și statistici releva clar faptul că românii devin din ce în ce mai interesați de cumpărăturile online, motivele fiind evidențe: este mai simplu, mai ieftin și mult mai lejer să plasezi o comandă de pe internet. Cu noile sisteme Verified by Visa/MasterCard, magazinele online câștiga din ce în ce mai multă încredere în fața potențialilor cumpărători – asta în contextul în care securitatea online este un subiect dinamic și destul de controversat.

Acum este momentul să-ți deschizi un magazine online!

Pentru că zilnic, în România, se deschid cel puțin 2-3 magazine online iar concurența pentru afișarea fruntașă în motoarele de căutare devine tot mai grea, cu fiecare magazin virtual lansat, bătălia pentru motoarele de căutare devine, de asemenea, mai apriga! Mai mult de atât, se estimează ca pe viitor numărul magazinelor de tip eCommerce va crește de cel puțin câteva ori, motiv pentru care adevărații investitori privesc piața că pe un loc încă neexplorat sau fără prea multă concurență – motiv pentru care cei peste 7 milioane de utilizatori de internet din România pot fi transformați cu ușurință în clienți!

Ce vă propunem?

Echipa noastră, care este una tânără și motivată, vă pune la dispoziție programatori, graficieni și specialiști seo – pentru că nu este suficient să realizam un magazin online bine programat, cu un design inteligent: specialiștii seo vor avea grija ca proiectul dvs să ajungă fruntaș în căutările Google și ține doar de dumneavoastră cum vreți să ne folosiți! Ulterior dezvoltării vă propunem o serie de pachete de promovare folosind Adwords, Facebook și alte metode alternative de reclamă.

Suntem tineri și oferim soluții complete! Intrați în legătură cu noi pentru a putea discuta despre planurile dumneavoastră în zona online!

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *