Broșuri

Clienții își bazează într-o foarte mare parte deciziile de achiziționare pe imagini, pe elemente vizuale. Printate alb-negru sau color și finisate impecabil, broșurile dvs. sunt un mod simplu de promovare a unei companii, produs sau serviciu. Prețul variază în funcție de numărul de pagini al broșurii, tipul de hârtie dorit și finisări. Pentru o calculație exactă de preț vă rugăm să ne contactați!

Broșurile exprimă publicitar informații apropiate

Broșurile au scop publicitar să prezinte convingător informațiile de vânzare apropiate ca subiect ale serviciilor companiei dvs. Restricția spațiului de expunere e mult diminuata față de pliante, flyere. Broșurile descriu detaliat produsele / serviciile prin imagini și text abundent. Este mediul perfect în care logourile se manifestă și unde siglele personalizate se expun. Dacă o carte de vizită introduce, broșura publicitară detaliază.

  • Prezintă informații durabile despre o sumă de produse sau servicii
  • Susține imaginea companiei

Prețul de tipărire broșuri, offset sau digital, după tiraj, este durabil. Afla cât la 0724 14 24 24. Avem un exces, un abuz de calitate în condiții de preț mic la tipărire. E o formă de publicitate utilizată constant de către noi.

Tipuri de broșuri

După felul prinderii avem broșuri capsate, broșuri spiralate și broșuri broșate. Avem broșuri de informare și broșuri publicitare.  De obicei broșurile se capsează, eventual se plastifiază coperțile / interiorul pentru durabilitate și impresie. Legarea broșurii se mai poate face prin spiralare ori broșare.

Aceasta ultimă operație presupune că fișierul de copertă să considere corect cotorul acesteia după grosimea broșurii finite.

Pe ce se tipăresc broșurile

Există o gamă mare de medii pentru tipărirea de broșuri. Recomandabil pentru copertă este cartonul solid de 300g lucios sau mat, interiorul putând folosi hârtie de 90g ori 130g

Factorii de preț ai broșurii sunt

Uzual, broșurile se tipăresc policromie față-verso

  • dimensiune broșuri
  • cartonul / hârtia pe care se tipărește
  • modul de prindere și alte finisări (ștanțare, plastifiere, lăcuire, embossare, folio)

Dimensiunile broșurii

Dimensiunile de broșură comandată frecvent sunt A4 (210mm x 297mm) și A5 (148mm x 210mm) format închis.

Indiferent de, dimensiuni broșurile capsate au un număr de pagini care este multiplu de 4.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *