Webdesign

Nu mai există nici o îndoială în privința necesității unui website care să genereze vânzări în paralel cu afacerea dumneavoastră offline – pentru că internetul a devenit o necesitate care determină milioanele de utilizatori de internet din România să facă un rulaj anual de cel puțin câteva sute de milioane de euro – iar asta nu o spunem noi, o spun studii și statistici făcute de organizații internaționale!

Cererea de servicii / produse online crește exponențial!

Motivele pentru care din ce în ce mai mulți români preferă să cumpere produse sau să apeleze la diferite servicii, online sau offline, sunt numeroase și foarte pertinențe – în primul rând, pentru că este mai simplu, lejer și ușor să cumperi online. Un al doilea motiv îl reprezintă ușurința cu care consumatorul își poate crea o imagine de ansamblu asupra produselor / serviciilor pe care le dorește – pentru că este mai ușor să navighezi pe 10 magazine virtuale diferite decât să alergi prin tot orașul! Un alt motiv, care abia ia amploare în România, este siguranța. Cu noile sisteme de plăți online adoptate de bănci recent, șansele că un consumator să fie fraudat online sunt mai mici decât toate scenariile posibile care pot avea loc “până la magazinul” offline!

Deci clienți sunt! Dacă aveți un business offline aflați că …

Zona online a devenit foarte competitivă, însă mereu este loc pentru viziuni noi, și mai mult de atât, în România, piața online nu se află în stadiul de maturitate – ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră că puteți penetra piața cu ușurință, comparativ cu alte tari!

Pe scurt, de ce web design?

Fără o companie de web design nu puteți exista! Pentru că fiecare pagină formată din informații, linkuri, butoane, poze, etc este creată de o companie specializata! Dugheana de Printuri este specializată în crearea website-urilor pentru companii care-și doresc să aibă o imagine profesionistă, competitivă pe internet. Noi vă ajutăm să vă construiți afacerea online, într-un stil modern, ușor de găsit și de folosit.

Pentru că această muncă implică nenumărate operațiuni, aveți nevoie de o întreagă echipă care să se ocupe de viitorul business online pe care dumneavoastră doriți să-l dezvoltați credem că viitorul dumneavoastră business online trebuie tratat cu atenție și exigență – și așa cum am demonstrat-o până acum, echipa noastră este capabila să satisfacă cele mai înalte standarde – pe scurt, pretenții și viziuni exigente.

Tratăm toate proiectele cu același profesionalism, fie că este vorba de un proiect mare sau unul mic, iar acest lucru se poate vedea în portofoliul nostru. De la analiza inițială până la publicarea efectivă pe Internet a produsului sau serviciului dumneavostră, construim website-uri dinamice, moderne, rapide și accesibile din orice browser.

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

Îți recomandăm să accesezi și:

Google Adwords Social media Facebook ADS E-mail marketing Ecommerce Leasing web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *