Pixuri

Pixul s-a clasat în ultimele decenii printre cele mai populare instrumentele de scris. Dispunând de o mină de cerneală mare, pixul este un instrument pe care se poate conta, nefiind nevoie să i se schimbe rezerva decât foarte rar și se poate transforma foarte ușor într-un pix personalizat. În special modelele de plastic au crescut în popularitate fiind fabricate ușor și devenind astfel pixuri personalizate.

Pixuri personalizate – acestea reprezintă o modalitate eleganta de a vă face cunoscut, de a vă promova imaginea. Pixurile personalizate reprezintă, de asemenea, o modalitate eficientă de fidelizare a clienților actuali dar și de obținere de noi clienți.

Pixuri personalizate – sunt o modalitate excelentă de a vă promova firma sau brandul în exterior. Sunt materialul promoțional perfect: un pix personalizat este întotdeauna util iar, datorită dimensiunilor sale reduse, este foarte ușor de distribuit.

Indiferent de model, culoare sau material, pixurile personalizate sunt reprezentanții permanenți ai companiei dumneavoastră pe birourile clienților sau partenerilor dumneavoastră. Aceste materiale promoționale vă poartă sigla, adresa web sau numărul de telefon, fiind cea mai estetica și funcțională carte de vizită pentru compania dumneavoastră, sau chiar o amintire plăcută a evenimentului pe care îl organizați.

Diversitatea de forme și culori în care pot fi găsite aceste pixuri personalizate este o garanție a faptului că veți putea oricând găsi modelul care să se potrivească atât imaginii companiei sau serviciului pe care vreți să îl promovați, cât și bugetului de care dispuneți. Elegante, finuțe, grăsuțe, șocante, simple sau multicolore, dar întotdeauna personalizate, pixurile reprezinta punctul comun al multor campanii promoționale.

Pixuri personalizate – tampografie, gravură sau laser

Pixurile pot fi personalizate prin tampografie sau prin gravare cu laser cu textul dorit de dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul și culoarea pixului pe care doriți să îl personalizați și de restul ne ocupam noi în cel mai scurt timp.

Opțional se poate imprima cu alb sub imagine, pentru a obține culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent. De asemenea se poate aplica un strat de lac lucios sau mat pentru un aspect plăcut și o rezistență mai mare la zgârieturi.
Alegeți pixul și culoarea dorită și trimiteți-ne chiar acum o cerere de ofertă pentru pixuri personalizate!

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

amp;s gândit la “Pixurirdquo;

  1. Paraschiv Alina spune:

    Buna ziua, m ar interesa sa comand un pix personalizat cum este cel roșu care este singur in imagine(nu știu cât
    costă) .As dori sa comand și cărți de vizită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *