Pliante

Pliantul publicitar se numără printre cele mai folosite materiale promoționale printate, utilizate în campaniile de promovare. Indiferent că reprezintă produse sau servicii, calitatea pliantului (design și print) este decisivă pentru imaginea firmei și succesul campaniilor publicitare realizate prin intermediul pliantelor.
Folosind programul online Dugheana de Printuri puteți realiza diverse formate de pliante dintre care cele mai folosite sunt:

1) Pliant bi-fold (1 big/pliu și 2 paneluri) – cu un aspect mai formal, pliantele publicitare bi-fold pot fi folosite și cu rolul de mape în care se înserează foi sau ca broșuri prin adăugarea de pagini în interior.

2) Pliant gate-fold (2 big-uri/pliuri și 3 paneluri) – un format de pliant publicitar mai rar întâlnit, cu impact ridicat tocmai prin noutatea formei de prezentare.

3) Pliant tri-fold (2 big-uri/pliuri și 3 paneluri egale) – realizate de obicei dintr-o coală de A4, rolul pliantelor publicitare tri-fold este de multe ori acela de a înlocui flyer-ele, cu un design mai elegant și posibilitatea de a conține o cantitate mai mare de informații.

Detalii comandă pliante publicitare:

1) Formate pliante: 148×210 mm, 100×210 mm.
2) Gramaje recomandate: 100g pana la 250g.
3) Livrare GRATUITĂ prin CURIER RAPID pentru comenzi mai mari de 300 lei. Vizitează magazin!!!

 

Detalii referitoare la calitatea printului:
1) Calitate superioara de print (2400×2400 dpi)
2) Finisaje de înaltă calitate.

 

Alte informatii:

1) Finisaj lucios sau mat
2) Margine de tăiere de 3 mm (doar în cazul în care se dorește încadrarea graficii pliantului în marginea de tăiere)

Sună acum la 0724 14 24 24 sau trimite-ne un e-mail la comenzi[at]dugheanadeprinturi.ro și iți facem cea mai bună ofertă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *